Lördag kväll

Åh så otroligt skönt med lördag kväll. Är totalt slut efter denna vecka, har sett fram emot denna helg något enormt. Vill bara sitta i soffan med täcket och zappa mellan kanalerna. Idag har jag tränar med success och ussa i ridhuset gick riktigt bra efter att dom fått spralla av sig lite. Ingen hundträning idag...fy på mig. Men dom kan behöva ha en ledig dag från träningen och bara få springa på långpromenad. Klart en och annan inkallning blev det ju. Är besviken över att det inte blir någon Björn Rosenström i G- parken som det var planerat, men ibland måste man helt enkelt väja bort något. Måste ju anmäla Alliz till Malmö utst. Men men jag överlever nog. Sitter och fundera på några nya trick jag kan lära alliz och ina....några förslag?? XD. Ne det fåt bli allt för mig..... Tack o hej
/Emma

Söndag

Så va denna söndag slut också. Söndagen är enligt mig den tråkigaste dagen!!! Söndag = Städdag.... haha kanske är därför jag inte tycker om den. Så idag har det inte hänt så mycket hämtat hö, Mockat, ridit ussa och success, gått med hundarna och städat. Sitter nu och kollar på en rolig film på tv. Dock reklam nu som det är va 5 minut typ. Längtar så sjukt mycket till Göteborg, åker den 21 feb. Göteborgs horse show är då, så blir vel att spendera en hel del pengar där. Sen den 31 mars ska jag ställa Alliz i malmö. Åker dit med sanna och henne 2 hundar. Ska bli väldigt trevligt. Ska även hinna med och hälsa på den kennlen som jag ska ha valp ifrån :D, Mycket roliga saker på G nu framöver. Vet inte vad jag ska skriva mer så det får duga för idag.

Tack o hej.
/Emma

....

Kommer inte på något att skriva om idag så fyller ut med en bild på den underbara <3

Öland -08


Pank (Nästan)

Nu har hovslagaren varit här och skott Ussa, success, Ex Anna och verkat mea. Så där försvann ca 2000 ur plånboken. Helt galet att det ska kosta så mycket. Tror faktiskt att jag ska ta och utbilda mig till hovslagare haha (Skämt). Tror inte jag skulle orka med det yrket.  Annars har det inte hänt så mycket denna måndag. Ska iväg och klippa en häst snart. Så blir vel att gå in i duschen när man kommer hem och sen gå en promenad med hundarna för att sedan falla ner i soffan framför tv:n. Har tänkt att filma lite imorgon när jag tränar Alliz så vi får vell se om det kommer ut några filmer här....
///Emma

Helt slut...

Jaha så hamnade man framför datorn ikväll också, så jag passar vell på att blogga lite. Är helt totalt slut i benen efter alla dessa promenader. Men den är skönt i detta vädret i alla fall. Kunde ju regnat.... Gick en promenad med Success också ville inte rida henne första gången, hon har stått i säker 1 månad snart så hon hade mycket energi, och jag kan vell erkänna att jag var ganska glad som inte satt på henne. Så vi får se hur det går imorgon hihi.... Annars har dagen varit lugn red självklart ussa också en sväng. Men imorgon bär det av till brukshundklubben för träning. Skönt det för så vet man att det blir lite reda med träningen.

Over and out!
/Emma

Fredags kväll

Har vart en härlig fredags kväll suttit framför tv:n och zappat mellan olika program. Ätit massor med popcorn, chips och en massa andra onyttigheter, men är det fredag kväll så är det. Få se vad som händer nu kl är 22,09 smarta jag har likssom vänt på dygnet så är aldrig trött på kvällarna utan sitter uppe till 03,00 gå och lägger mig, sen ska jag upp och släppa ut hästarna 06,30. Och därefter är det fullt upp...Imorgon kommer 2 hundar som jag ska passa. Annars händer inte så mycket. Ska mocka, Rida Ussa och sätta igång succes oxå. Måste sätta igång med träningen med Alliz om jag ska kunna starta Lk 1 i början av mars. Ne nu ska jag sätta mig framför tv:n igen.
Hare....//Emma


 Underbara<3
Ina, Whilma och Alliz <3<3<3

Första Inägget.

Har skaffat denna bloggen nu. Tröttnade på den gamla. Gick inte och göra så mycket på den.  Ska försöka och blogga lite mer nu än vad jag gjort innan. Skriver mer ikväll måste ut med hundarna en sväng.
//Emma

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0