Neej! :(

Åh det är ju så typiskt! Åkte hemifrån kl 08,00. Kände mig såå taggad för denna tävling. Komnmer dit och allt är som vanligt. Veterinär besikta ussa, och går sen banan. Sen tar jag ut henne och skritta henne. Känner att hon känns lite stel men det gör hon ju sådär precis i början. Så jag skrittade lite till. Ne jag kände att något va fel. Så vi gick till vet besiktningen igen och mycke riktigt va hon halt :(. Det är ju tur att man kan känna sin häst så väl ändå. Så det va bara att packa ihop sakerna och åka hem:(........Har varit iväg och vallat med Alliz en sväng. Imorgon blir det lydnadsträning här hemma, lr om jag ska åka upp till klubben. Det är ju sååå tråkigt att träna själv. + att det är lite svårt att köra plattsligg sj :P.


Hare fiint

//MA

Fredag :D

blev det äntligen Fredag igen. Vet inte vad som är så härligt med fredagar, men det är bara så gött att veckan är över. I dag blir det tyvär städning i hela huset vilket är enormt surt. Men det blir ju fint efter man har städat. Iaf för en lite stund. Lördag och söndag är det tävling i Bankeryd. Så blir inte mycket slappa i helgen. Men det e skönt det, dock har jag lyckats bli förkyld men men...inget som hindrar :D.  Min lilla prins hämtas troligen den 17 okt, han har dock bytt nam och kommer heta Irish Mist Farm-boy i stamtavlan, och kommer kallas Theo:D Lägger upp en bild som jag fått via mejlen.

Grattis!!!

Idag blir det TÅRTA XD, inte för att jag är förtjust i det men ändå. Är det lillasysters födelsedag så är det.
Därför får den bästaste syrran stå för bilden idag...Ha en riktigt bra dag!!

Trevlig Helg!

Det har varit en riktigt trevlig tävlings helg. Slutade som 3:a i B finalen. Är mycket nöjd med den prestationen. Framför allt stolt över min polle :D. Nästa helg är det tävling med Alliz i Forserum. Måste se till att få lite tränat i veckan. Lägger ut en bild från pris utdelningen.
Foto: Nell

Tävling

Idag bär det av till Dm´t i gislaved med Ussa. Om hon går riktigt bra i 1,20 klassen och sen i 1,25 så blir det nog att debutera 1,30 imorgon :D...skoj skoj, ne nu ska jag sätta lite fart.
Hare gott

RSS 2.0